Ledenvergadering

Café Okay
5 maart 2024 in
Designdomein

24 mei 2023

We kijken terug op een waardevolle, gezellige en goede ledenvergadering 😁

Op woensdag 24 mei hadden we als Smart Living Society onze besloten Ledenvergadering in Rotterdam, bij café Okay. Bij ons is een ledenvergadering alles behalve saai, en dat was deze keer niet anders 🚤

Na een korte ledenvergadering hebben we onze leden betrokken bij onze veelbelovende plannen voor de toekomst van Smart Living Society. We hebben vooruit gekeken naar de kansen die er nog liggen op het gebied van Smart Home.

Daarnaast hebben we waardevolle inzichten en informatie gedeeld tijdens inspirerende presentaties van Reshift/Kieskeurig en GfK.
Een van de hoogtepunten van de dag was de uitreiking van de awards. We hebben alle leden een prestigieuze en unieke Smart Living Society award overhandigd als blijk van dank voor hun lidmaatschap.

Na het officiële gedeelte van de vergadering was het tijd voor ontspanning. We hebben met de leden de Rotterdamse haven verkend op een ribboot, die met een snelheid van 90 kilometer per uur over het water vloog. Dit zorgde voor een onvergetelijke ervaring met een prachtig uitzicht over de haven.

Na de adrenalinekick was het tijd om te ontspannen en gezellig samen te zijn. We hebben de dag afgesloten met een gezellige borrel en barbecue, waar we in het avondzonnetje hebben nagepraat over de dag en alles wat met smart home te maken heeft.

Het volgende evenement staat gepland voor 5 juli en is een open event met als thema: Smart Veiligheid producten en diensten.

Heb je interesse? Schrijf je dan in via de volgende link: https://lnkd.in/e45yF3-f

Wij willen graag alle aanwezigen bedanken voor hun waardevolle bijdrage.

Vriendelijke groet,
Het bestuur Smart Living Society