Ai & Smart Home

Jim Stolze over Ai (artificiële intelligentie) en Smart Home
5 maart 2024 in
Designdomein

December 2023

Wij verheugen ons om jullie uit te nodigen voor een buitengewoon inspirerende bijeenkomst, gewijd aan het thema dat ons allemaal fascineert: “De Invloed van AI op Smart Home – Anticiperen als Bedrijf”.

Slimme technologieën hebben onze huizen getransformeerd en onze levens verrijkt, en nu staan we aan de vooravond van een opwindend nieuw tijdperk. Kunstmatige intelligentie (AI) is een krachtige drijvende kracht achter de evolutie van Smart Home-oplossingen, en we kunnen niet wachten om samen te verkennen hoe dit onze toekomst zal vormgeven.

Tijdens deze bijeenkomst hebben we de eer om de internationaal erkende topspreker Jim Stolze te verwelkomen. Met zijn diepgaande ervaring en expertise op het gebied van AI en Smart Home zal Jim ons meenemen op een boeiende reis. Hij zal ons inzicht geven in de nieuwste ontwikkelingen, mogelijke toekomstige scenario’s en vooral hoe bedrijven zich kunnen voorbereiden en anticiperen op deze revolutionaire veranderingen.

Of je nu vertegenwoordiger bent van een gevestigd bedrijf dat al actief is binnen de Smart Home-sector, of een ondernemer die nieuwsgierig is naar de kansen die AI te bieden heeft, deze bijeenkomst zal een waardevol platform zijn om te leren, te delen en samen te groeien.

Dus markeer de datum in je agenda donderdag 7 december. De locatie en het exacte programma volgen spoedig. Mis deze unieke kans niet om jezelf te laten inspireren door de innovatieve ideeën van Jim Stolze en om te netwerken met gelijkgestemde professionals binnen de Smart Living-community.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een toekomst te creëren waarin AI en Smart Home elkaar versterken en ons dagelijks leven naar nieuwe hoogten tillen.

Locatie: Roamler Amsterdam.
Roamler, opgericht in 2011, biedt bedrijven B2B Crowd-ondersteunde oplossingen en beantwoordt aan de roep van de industrie om efficiëntie door een groot netwerk van on-demand professionals en getrainde shoppers te beheren. Roamler is de Europese leider op het gebied van Smart Home crowd-based fieldmarketingactiviteiten en voert taken uit voor de grootste FMCG-fabrikanten, consumentenmerken, PCG’s en winkelketens.

Spreker: Jim Stolze
Jim Stolze is een vlotte, veelzijdige spreker met veel internationale ervaring en een gezonde dosis humor.
Zijn lezingen gaan onder meer over AI (kunstmatige intelligentie) en over hoe organisaties innovatiever kunnen worden. Jim Stolze weet als geen ander het belang van datagedreven werken te benadrukken zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.