Smart Veiligheid

NVM, Politie en Smart Living Society

Smart Living Society brengt met Smart veiligheid Politie & NVM bij elkaar.

Gisteren was ons Smart Veiligheid event, dit mochten wij organiseren op het hoofdkantoor bij de NVM.  Hun prachtige en indrukwekkende pand was de ideale locatie voor ons event. Wij werden warm ontvangen door Laura Teunissen & Marc Vervoort.

Na de ontvangst en een lekker bakje koffie of thee gingen we van start. Ron van den Berk een makelaar uit Eindhoven en bestuurslid vakgroep wonen deelde zijn visie en ideeën over welke (smart)rol hij ziet voor de makelaar van de toekomst.

Shahid Talib algemeen directeur Breijer Bouw en Installatie zorgde voor wat opschudding met de woorden ” Smart home bestaat niet”. Een huis heeft slimme producten. Met deze woorden wil Shahid iedereen aan het denken zetten: “Verplaats je in je klant en kijk welke behoefte het heeft”.

Publiek en sprekers hebben leuke interactie, goede vragen worden gesteld en nieuwe inzichten ontstaan. Tijd voor een pauze met een rondleiding door het mooie NVM kantoor en lekkere lunch.

Na de lunch stond de politie op de stoep, niet voor een bekeuring 😉  Sybren van der Velden Walda één van de drie nationale projectleiders LCT High Impact Crimes bij Politie Nederland deelde inzicht in de activiteiten, cijfers en strategieën van Politie Nederland met betrekking tot preventie en veiligheid.

Last but not least: Marcelino Levering projectleider Politiekeurmerk Veilig Wonen (KPVW). Marcelino deelde tips waar aan te denken bij een veilig huis, het belang van dit keurmerk. Maar ook handige tips, websites en whatsapp groepen die bijdragen aan veiligheid.

We hebben gezamenlijk afgesloten en nog lang nagepraat over dit interessante onderwerp. Iedereen bedankt! 😁

Ons volgende event niet missen?
Schrijf je nu in: https://lnkd.in/epU4Zc3V

Smart Living Society
Edwin AartmanRob WierengaMarcel VisserTessa HolzenboschMarijn Nederlof en Bianca Konings

PKVW
Het PKVW en Smart Living Society slaan handen in één.