Matter 2.0

Tickets

Matter 2.0

Inschrijving vereist

Matter 2.0

Bij ons evenement in mei blikken we terug op een baanbrekend jaar voor de smart home industrie, vooral dankzij de opkomst van de Matter-standaard. Na de lancering in 2023 heeft Matter zijn potentieel waargemaakt, met een indrukwekkende groei in compatibele apparaten en een aanzienlijke vermindering van marktfragmentatie. Met meer dan 190 producten die reeds Matter-gecertificeerd zijn, van sensoren tot thermostaten, overstijgt Matter de verwachtingen en vestigt het zich als de toekomst van smart home technologie.

Deze vooruitgang heeft een solide basis gelegd voor gebruikersgemak en interoperabiliteit tussen verschillende merken, waardoor de weg vrijgemaakt wordt voor nog meer innovatie. Met Matter als drijvende kracht, kijken we uit naar de ontwikkeling van Matter 2.0 en verdere updates, die beloven de smart home ervaring verder te verbeteren.

Voor professionals en organisaties, zoals Henk en Huawei, opent de evolutie van Matter nieuwe wegen voor innovatie en samenwerking. Als we vooruitkijken, ligt de focus op het uitbreiden van het Matter-ecosysteem, het stimuleren van consumentenadoptie, en het aanpassen aan de groeiende behoeften van de markt. Het afgelopen jaar heeft de belofte van een verbonden en interoperabele smart home toekomst bevestigd, en wij staan aan de vooravond van nog meer doorbraken.

Activiteit: Rondleiding Huawei Experience Centre

Henk Veldhuis Executive Vice President (EVP) SmartHome & IoT at Huawei
Henk, werkzaam vanuit Leuven, België, speelt een cruciale rol in de internationale Smart Home & IoT standaardisatie binnen Huawei CBG, met een speciale focus op markten buiten China. Als leidinggevende draagt Henk bij aan de strategie voor IoT standaardisatie en de strategie voor consumentenproducten van Huawei's Consumer Business Group. Zijn expertise in Smart Home IoT en de standaardisatie ervan is diepgeworteld en langdurig. Voor zijn functie bij Huawei was Henk actief in de wereldwijde bedrijfsontwikkeling voor test- en certificeringsdiensten in het Smart Home segment bij TÜV Rheinland en bekleedde hij een leidende positie in standaardisatie binnen de Zigbee Alliance en ThreadGroup. Henk's carrière begon bij Philips in de consumentendivisie, waar hij ervaring opdeed in internationaal productmanagement, marketing, technologiemanagement en draadloze IoT-standaardisatie. Zijn betrokkenheid bij de Zigbee Alliance sinds 2011 en bijdragen aan Zigbee specificaties, interoperabiliteitstests en wereldwijde marketing van Zigbee producten, inclusief Philips Hue, onderstrepen zijn invloed in de industrie. Henk speelde ook een sleutelrol in de oprichting van The Connectivity Lighting Alliance en was voorzitter van de internationale Smart Lighting Conference, wat zijn diepgaande betrokkenheid bij en invloed op de Smart Home en IoT-standaarden in de consumentenmarkt bevestigt.


23 Mei

Locatie
Huawei Technologies
Laan van Vredenoord 56, 
2289 DJ Rijswijk

15:30  uur

Inloop

16:00 uur

Start programma
- Diverse sprekers
- Rondleiding Huawei
- Borrelen en netwerken

18:30  uur

Eind programma

Tickets

Datum & Tijd
donderdag mei 23, 2024
15:00 18:00 (Europe/Amsterdam)

Toevoegen aan Agenda

Locatie

Huawei Technologies

Laan van Vredenoord 56
2289 DJ Rijswijk
Nederland
--Huawei Technologies--

Bekijk de routebeschrijving

Organisator

Smart Living Society

+31 6 22974248
info@smartlivingsociety.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.