Smart Mobility

Tickets

Smart Mobility

Inschrijving vereist

Smart Mobility
Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor ons aankomende evenement in samenwerking met de Louwman Group, een baanbrekende kracht in de mobiliteits- en zorgsector. Met initiatieven zoals auto.nl, Driven, CycloVriend, WeGo, en Mobility Invest Group, heeft de Louwman Group zich onderscheiden door innovatieve mobiliteitsoplossingen en zorgdiensten aan te bieden. Hun toewijding aan vooruitgang en kwaliteit heeft hen een vooraanstaande positie opgeleverd in zowel de mobiliteitssector als de zorg.


23 April

Locatie
Louwman's Toyota World
Zaal: Filmzaal
Steurweg 8, 
4941 VR Raamsdonksveer
Parkeren op P2, ingang via de glazenpui van Louman Collega

15:30  uur

Inloop 

16:00 uur

Start programma
- Diverse sprekers
- Proefrit op elektrische motor
- Borrelen en netwerken

18:30  uur

Eind programma

Louwman Group 
Willem Verschuur
Willem Verschuur, als directeur van de ID&D-divisie van de Louwman Group heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van het digitale landschap van de groep, waarbij hij voortdurend de grenzen verlegt aan het toepassen aan innovatie en van relevante technologieën, waar ten alle tijd de klant ervaring centraal zal staan

De verschuiving van de Koninklijke Louwman Group naar een mobiliteitsgericht bedrijf benadrukt de dynamische evolutie van de auto-industrie. Het onderstreept de noodzaak voor autobedrijven om relevant te blijven, zich aan te passen aan veranderende consumentenvoorkeuren, en te navigeren door de heersende economische uitdagingen. In een sessie getiteld "Transformatie: Van Auto Bedrijf naar 'Mobility for life' Bedrijf," zal Willem zijn inzichtelijke perspectieven delen. In deze beweging staat de betreffende modaliteit (auto, fiets etc) niet los van zijn leefomgeving en wordt de geïntegreerde aanpak met smart living, smart energy steeds relevanter. technologieën

Website

Louwman Group
Paula van den Boer
Als innovatiestrateeg definieert en implementeert Paula de innovatiestrategie van de Louwman Group. Binnen de kaders van de innovatiestrategie leidt ze interdisciplinaire projecten en voert ze onderzoek uit met interne- en externe stakeholders en partners voor toekomstige waardeproposities voor de Louwman Group. Zo werkte ze onlangs een visie voor Louwman in 2035 uit, verkent ze de mogelijkheden voor Louwman van nieuwe technologiëen zoals exoskeletten en AI, en gaat ze samenwerkingen aan met onderzoeksconsortia en universiteiten om integrale (mobiliteits)oplossingen te ontwikkelen voor sector overstijgende uitdagingen in de samenleving.

Website

RGNT Motorcycles
Gideon Schipaanboord

Gideon Schipaanboord, voormalig bestuurslid van onze organisatie en de drijvende kracht achter RGNT (https://rgnt-motorcycles.com), is een pionier op het gebied van elektrisch motorrijden. Met een passie voor duurzaamheid en innovatie, heeft Gideon RGNT opgericht om de wereld van Smart Mobility te revolutioneren. Zijn visie omvat niet alleen het ontwikkelen van geavanceerde elektrische motoren maar ook het bevorderen van een duurzamere toekomst door slimme, efficiënte mobiliteitsoplossingen. Tijdens het evenement deelt Gideon graag zijn inzichten over de evolutie van elektrisch rijden en hoe deze de Smart Mobility-sector transformeert. Voor de motorliefhebbers biedt hij zelfs een unieke kans: een testrit met een RGNT-motor voorafgaand aan het evenement. Mis deze kans niet om van een expert te leren en zelf de opwinding van elektrisch motorrijden te ervaren.

Tickets

Datum & Tijd
dinsdag april 23, 2024
15:30 18:30 (Europe/Amsterdam)

Toevoegen aan Agenda

Locatie

Louwman's Toyota World

Steurweg 8 (parkeren op P2, ingang glazenpui)
Raamsdonksveer 4941 VR
--Louwman's Toyota World--

Bekijk de routebeschrijving

Organisator

Smart Living Society

+31 6 22974248
info@smartlivingsociety.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.