Smart Mobility met Louwman Group & RGNT

Toyota's World
24 april 2024 in
Designdomein


23 April 2024

Dinsdag organiseerde wij als Smart Living Society een evenement bij Louwman's Toyota World, gericht op de toekomst van mobiliteit en duurzaamheid: Smart Mobility. De bijeenkomst, die plaatsvond in de filmzaal van Toyota World, was gewijd aan de transitie naar slimme, duurzame mobiliteitsoplossingen.

De Louwman Group, die al meer dan een eeuw een familiebedrijf is, heeft zich ontwikkeld van traditionele autofabrikant naar een veelzijdig mobiliteitsbedrijf. Met diensten variërend van auto's tot zorg, en opererend in zes divisies—Wholesale, Bike, Group Services, Retail, Care, en ID&D—presenteerde de groep hun strategieën om mobiliteitsuitdagingen aan te pakken en innovatieve oplossingen te bieden.

Willem Verschuur en Paula van den Boer van Louwman waren de hoofdsprekers en gaven inzicht in de marktdynamiek en de toekomst van slimme mobiliteit, die bijdraagt aan zelfstandig wonen en een duurzamere samenleving.

Gideon Schipaanboord van RGNT Motorcycles lichtte de voordelen van elektrisch motorrijden toe, met een nadruk op duurzaamheid en efficiëntie. Hij besprak hoe deze technologie bijdraagt aan stedelijke vergroening en het verminderen van geluidsoverlast.

Na de presentaties volgde een exclusieve rondleiding door de privécollectie van de familie Louwman en de mogelijkheid om een RGNT motor zelf te ervaren. Het evenement werd afgerond met een netwerkborrel, waar deelnemers reflecteerden op de opgedane kennis en inspiratie.

Heb je dit event gemist? Sluit je dan aan bij ons op 23 mei voor ons evenement met het Smart thema: Matter! Registreer nu via Smart Living Society.